Sørnett

Covergirl med viktig budskap

Fitnessblogger Maren Erdvik på forsiden av Det Nye Shape Up. Foto: Maren Erdvik

Fitnessblogger Maren Erdvik på forsiden av Det Nye Shape Up. Foto: Maren Erdvik

På forsiden av Det Nye Shape Up har Maren Erdvik fått plantet sitt bredeste smil i håp om å oppnå noe hun mener er viktig i dagens samfunn.

Publisert:

Det Nye Shape Up er Norges største fitnessmagasin, det kjøpes over hele landet og har stor innflytelse på helseinteresserte. De vil ha fokus på å motivere leserne til å dra på trening og ta sunne valg i hverdagen i tillegg til å styrke selvbildet. Maren Erdvik er blant toppbloggerne i Kristiansand og nå preger hun hele landet med forsiden på Det Nye Shape Up som kom i butikkene 30.januar 2017. Hun driver fitnessblogg, har 36,8 tusen følgere på instagram og er personlig trener. Maren synes det er gøy å være covergirl og forteller at bildet skal utrykke treningsglede og skal ikke ha fokus på fettprosent, muskler eller noe som helst form for kroppspress.

- Kan vi ikke vær så snill å roe litt ned på hvordan ting ser ut hele tiden, og heller snakke litt mer om hvor kult det er at denne kroppen er satt sammen på en så fantastisk måte at den kan både hoppe, krype, danse, gå, løpe og så mye mer? skriver Maren på fitnessbloggen.

Men treningssmilet hennes finner vi ikke bare på utsiden, men på innsiden av fitnessmagasinet også. Der får vi se Maren på bilder som illustrer et treningsprogram som hun har satt sammen. Det handler om hvordan du kan trene på en morsom måte, hvor hovedfokuset skal ligge på gleden ved å ha en aktiv livsstil. Og hvis du har lest bloggen og sett instagramen til Maren vil du fort legge merke til at hun smiler bretd på hvert bilde og har det gøy.

- "Jeg ønsker å motivere, ikke provosere" sa jeg i et intervju for snart tre år siden, skriver maren. Og hun kan fortelle at det står hun for enda.