Sørnett

Fra travelt familieliv til norske tv-skjermer

Å se på skjermen: Monica Nyhus er aktuell i TV2s Bloggerne. Bildet er hentet fra Monicas instagram, med hennes tillatelse

Å se på skjermen: Monica Nyhus er aktuell i TV2s Bloggerne. Bildet er hentet fra Monicas instagram, med hennes tillatelse

Monica og Christoffer Nyhus som er kjent fra Bloggerne på TV2, pakket sammen familien og livet i Kristiansand for å satse på influensertilværelsen i Oslo.

Publisert:

I siste sesong av Bloggerne ble vi kjent med familien Nyhus som er fra Kristiansand. Her fikk vi et innblikk i hvordan de balanserte småbarnslivet og karriere. Monica og Christoffer Nyhus har gjort stor suksess de siste årene på sosiale medier, og er mye i rampelyset. Paret fra Sørlandet har den siste tiden følt at det å flytte til hovedstaden er det riktige valget karrieremessig.

- Vi pendlet til Oslo nærmere 10 ganger før vår yngste datter Emily var fire måneder, på grunn av jobb og prosjekter som var lokalisert i Oslo. Med tanke på å slippe all pendlingen, og ordning av barnevakt for barna, så vi det som hensiktsmessig å flytte for en periode, sier paret til Sørnett.

Småbarnsfamilien blir boende i Oslo i to år, før de vender tilbake til Kristiansand for å bygge drømmehuset på Hamrevann. De forteller at det skal bli fint å oppleve et nytt eventyr i Oslo og at det blir bra å bo sentralt.

- Planen er å flytte tilbake når det nye boligområdet, Hamrevann er klart til innflytting. Det skal sannsynligvis være klart i første halvdel av 2022.

[img220051_2RM]

Alt er ikke alltid rosenrødt
Christoffer sier at tilværelsen etter deltagelsen på Bloggerne har vært en fin tid, og at det har vært gøy å vise livet litt mer under overflaten, da det ofte kan virke rosenrødt på sosiale medier. Han legger til at de føler de har fått vist frem familielivet som ofte består av kaos, men mest av kjærlighet. Dette mener han mange familier kan kjenne seg igjen i.

Det blide paret sier at det går greit å balansere familieliv og jobb, men at det naturligvis krever mye logistikk. Ettersom Christoffer har vært i pappapermisjon en god stund, så har han hatt hovedansvaret for henting og levering i barnehagen og på skolen.
-Det er ingen tvil om at det kan være mye til tider, men det tror jeg det er for alle med barn, sier Christoffer til Sørnett.
-Vi jobber med å utvikle nye konsepter på fritiden, så det blir ikke så mye fritid, når vi ikke er med ungene. Men vi synes det er spennende å bygge opp nye konsepter og merkevarer, og vi prøver å bygge en god fremtid for oss og barna.

Slapp kleskolleksjon
I tillegg til å være en småbarnsfamilie, så har familien Nyhus mange baller i luften. I slutten av november i 2020 lanserte de nemlig sin egen kleskollekjson. Kolleksjonen består av matchende joggesett for hele familien.

[img220051_3LM]

Paret fra Sørlandet er fornøyd med mottakelsen de har fått.
-Ja, det  har vært en DRØM, bokstavelig talt. Fokuset vårt har vært på familien, og kunne kle hele familien opp i matchende klær. Dette er noe vi har hatt stor glede av med våre barn.

Ettersom kleskolleksjonen har gått så bra har familien Nyhus fått muligheten til å utvide kolleksjonen til flere joggesett, og denne sommeren kommer det badetøy for hele familien.