Sørnett

Gimlepodden - episode 4

I dagens episode er det tre toppsaker: Skeivt utested i Kristiansand, kjendiser som uttrykker seg politisk når de mottar pris og alarmerende funn om voldelig innhold på nett. I studio hører du Anine Beck, Adrian Nordvik og Marta Saettone-Johansen.

Publisert:

Kristiansand har fått et tilbud om skeivt utested én gang i måneden. Vi diskuterer om dette skaper en segregeringskultur eller om det er inkluderende. Er det kanskje litt tynt tilbud for det skeive samfunnet i Kristiansand? Og bør flere melde seg på ballen å tilby flere kvelder?

Ofte er kjendiser raske og ivrige til å kommentere dagens politiske bilde og fremmer gjerne sin egen sak om hva de synes er viktig. Men som kjent lever kjendiser et litt annet liv enn vanlige borgere. Har kjendiser nok kunnskap til å rette sin kritikk eller fremme sin sak i en prisutdeling?

Medietilstynet har denne uken kommet ut med en ny rapport etter en undersøkelse som er gjort på 3000 ungdommer. Nesten halvparten har sett voldelig innhold på nett. Hør mer om dette på podcasten her.

@