Sørnett

Hektisk natt for politiet

Veltet tankbil, slagsmål og glatte veier sørget for en travel natt for politiet.

Publisert:

ARENDAL: Rundt 20- tiden i går ble en ruset mann pågrepet og anmeldt for å ha oppført seg truende mot betjeningen hos pizzabakeren på Myrane, skriver politiet på twitter.

LYNGDAL: Halv elleve i går kveld meldte politiet på twitter om en trailer som hadde problemer i Ostestadbakken. Traileren stod i krabbefeltet og la på kjetting. Trafikken fløt i begge retninger.

LYNGDAL: Kl 22.59 mottok politiet en melding om en tankbil som veltet på FV 551 i Dragedalen. Det skal ha vært naturgass på tanken. Fører ble innestengt i førerhus, og alle nødetater kom til stedet. Veien forbi ulykkesbilen er stengt inntil videre, ettersom det er uforsvarlig glatt og fare for nye ulykker.

KRISTIANSAND: Politiet rykket halv ett i natt ut til en leilighet i Kvadraturen etter melding om slagsmål med jernstang. Politiet fikk kontroll på situasjonen, og det viste seg å være en sterkt overdrevet melding.

ARENDAL: Kl. 01.30 kjørte en person av veien i Dalenveien, politiet mistenkte promillekjøring. Førerkortet ble beslaglagt, sak ble opprettet og etterforskes videre, skriver politiet på twitter.

 

Hendelser ved morgentimene

KRISTIANSAND: Kl 07.32 snurret en personbil på E18 retning øst ved Dyreparken. Trafikken flyter forbi i ett felt og bilberging er på vei. Ingen personskade har forekommet.

LYNGDAL: Politiet har fått melding om flere vogntog som står fast i bakken ved Lenesfjorden, retning Lyngdal. VTS er varslet og sender bistand.

SØGNE: Et kjøretøy har fått stans på E39 cirka 1,5 km vest for Lonelier. Dette gjør at bilen sperrer vestgående felt. Bergingsbil er på vei, skriver politiet på twitter.