Sørnett

– Lokaloppgjør det lukter svidd av

Fredag kveld er det duket for et heidundrende lokaloppgjør i PostNord-ligaen avdeling 4, der Vindbjart tar i mot Arendal. Vindbjart-trener Steinar Skeie har tro på hjemmeseier.

Publisert:

– Det er et lokaloppgjør det lukter svidd av. Selv om vi har tapt i det siste har vi hatt godt spill og jeg har tro på at vi skal slå Arendal i morgen, forteller Skeie.

Til tross for at Vindbjart har hatt en trøblete sesongstart, der de nå står med fire poeng etter fem kamper, tror Skeie at Arendal vet hva som møter de.

– Jeg føler ikke vi har noen fordel av å være underdogs denne kampen. Vi slo Arendal for 2-3 uker siden og de vet hva de møter. Samtidig kommer Arendal på besøk og skal spille på naturgress, noe de ikke er veldig vant til, noe som kan hjelpe oss mot seier, sier Vindbjart-treneren til Sørnett.

For tidlig å snakke om nedrykk

Vindbjart henger etter fra start, og grunnet nytt seriesystem fra og med neste sesong rykker nå syv lag ned fra 2. divisjon denne sesongen. Skeie har ikke merket forskjell på nivået til tross for ekstra press på lagene.

– Føler ikke det er noe vanskeligere på grunn av nedrykkssituasjonen i år. 2. divisjon har et godt nivå uansett, og det er ikke slik at lag ikke hadde spilt sitt beste hvis det hadde vært færre nedrykksplasser. Det er enda tidlig å snakke om hvilke lag som rykker ned, så jeg frykter ikke nedrykk enda, forteller Skeie.

Det har ikke lykkes Sørnett å komme i kontakt med Arendal-trener Knut Kjartan Tørum. 

Så gjenstår det å se hvem som er det sterkeste laget når Vindbjart møter Arendal fredag ettermiddag klokken 19.00 på Moseidmoen gress.