Sørnett

Masse god mat å velge mellom

- En kulinarisk opplevelse

Tour de Food var en stor hit i 2022
 Foto: Privat

Tour de Food var en stor hit i 2022 Foto: Privat

Steet Food Norge tar igjen turen innom Kristiansand med sine mange food trucks. Masse deilig mat fra alle verdens kriker og kroker står klare på fredag til Kristiansands innbyggere.

Publisert:

Sist oppdatert: 25.05.2023 kl 09:17

Tour de Food er for tredje året på tur rundt om i Norge med sine mange Food trucks. Food truckene er i år som i fjor å finne på Øvre Torv midt i sentrum. Selv om festivalen kun er i byen fra fredag til søndag så har dette en påvirkning på resturantene som allerede ligger på Torvet.

Foto: Privat

Foto: Privat


Monsoon som er en veldig populær restaurant opplever en nedgang i kunder når festivalen har vært i byen tidligere år. – For oss merker vi at det er færre som velger å ta turen innom når Tour de Food er i byen forteller servitør Elise Hammer.

Hun forteller videre at til tross for at de merker at færre folk tar turen innom deres restaurant så er det ikke noe som holder seg slik. – Det er jo helt naturlig at når en slik festival kommer til byen så vil folk heller prøve det som er nytt en det faste som alltid er der, jeg skal selv prøve litt ny mat jeg ikke får tak i Kristiansand.

Elin Georgsson som er prosjektleder for Tour de Food forteller at hun håper festivalen kan bli et årlig arrangement i Kristiansand. - Det er et utrolig fint arrangement for alle som elsker mat forteller Georgsson

- Hensikten med arrangementet er å spre matglede rundt om i Norge og la innbyggere i de ulike byene få smake på forskjellig street food mat fra ulike verdensdeler. Få noen kulinariske opplevelse som eventuelt ikke finnes i byene hver dag forteller Georgsson.