Sørnett

Ny administrasjonssjef i Start

NYANSATT: Even Øgrey Bransdal er IK Starts seneste signering. Foto: ikstart.no.

NYANSATT: Even Øgrey Bransdal er IK Starts seneste signering. Foto: ikstart.no.

Even Øgrey Brandsdal er ny administrasjonssjef i Start Toppfotball AS.

Publisert:

IK Start bekreftet mandag ettermiddag på sine offisielle hjememsider at de har ansatt Even Øgrey Brandsdal som ny administrasjonssjef. 34-åringen, som har en fortid som daglig leder i Våg FK, går inn i stillingen senest 1.september. Han kommer fra markedsavdelingen i Norgesenergi. Øgrey Brandsdal er klar for nye utfordringer.

- For meg er dette en drømmejobb. Det å kunne bidra for Start er utrolig spennende samtidig som jeg vet at det er en svært utfordrende jobb. Jeg er blitt godt forberedt på jobben som står framfor meg, samtidig er jeg ydmyk på at det ikke er alt man kan forberede seg til, sier han til ikstart.no, og legger til at erfaringen fra Våg kommer godt med.

Øgrey Bransdal vil etter planen bli Start Toppfotball AS' nye administrerende direktør i løpet av det påfølgende året etter tiltredelsen i jobben. Den nåværende administrerende direktøren, Magne Kristiansen, er fornøyd med å få en ny mann på plass i klubbens administrasjon.

- Den avtalen vi nå har gjort med Even sikrer god kontinuitet samtidig som vi i en lengre periode får ekstra kapasitet på viktig områder som forretningsutvikling, sier han.