Sørnett

Dette skjedde i natt

Foto: Inga Gaustad

Foto: Inga Gaustad

Slagsmål og berusede ungdommer har i stor grad preget politiets patruljer natt til 17. mai.

Publisert:

Arendal kl. 21.00: Flere meldinger om fulle ungdommer på EB-stranda, når patrulje kommer til stedet er det ca 300 ungdommer, de fleste under 18 år. Mange er svært fulle, og en rekke småbåter med fulle ungdommer er på stedet.

Vi anbefaler foreldre i området ta kontakt med sine ungdommer for å sjekke hvor de er. Vi setter pris på voksen, edru tilstedeværelse i området.

Ambulansen har tatt hånd om ungdommer på stedet.

Operasjonssenrtralen kl. 21.53: Vi får flere meldinger om flere ansamlinger av ungdommer på forskjellige steder i Agder. Vi forsøker å sende patruljer, men har problemer med å følge opp alt.

Sørlandsparken kl. 22.00: Ca 100 biler er samlet til rånetreff. Vi har patrulje på stedet.

Kristiansand kl. 22.30: Vi har partulje i Bertesbukta, hvor det er ungdommer samlet. flere har ringt inn om mange fulle ungdommer.

Froland kl. 23.45: Melding om brann i båt i Trevannskanalen, båten ligger inntil land. Det er ikke observert folk i eller ved båten. Båten er utbrent.

Sogndalen kl. 01.00: Melding om slagsmål på Skinnarsmoen, 4 personer involvert. Politiet oppretter sak, en person har knekt en tann.

Kristiansand kl. 02.50: Slagsmål i sentrum, en person pågrepet. Fornærmede er slått flere ganger i ansiktet. En person bortvist fra stedet.

Agder kl. 04.57: Russen har "rullet" i natt, politiets inntrykke er at de fleste har vært ansvarlige og oppført seg bra. Politiet har mottat noen klager på støy og høy musikk. Det Har vært to voldsepisoder på Odderøya, ikke alvorlig skade. 3 personer ble bortvist fra stedet.

Agder kl. 04.57. Politiet har mottatt en del klager på høy musikke og støy fra biler som burner flere steder i distriktet. Vi har desverre ikke hatt kapasitet til å følge opp alle meldingene.

Lyngdal kl. 08.51: Mann anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted.