Sørnett

Flere skuffet over "Skandinavias største strandfest": - Det var bedre i fjor

Theresa Dahl er skeptisk til årets artister på Palmesus
 Foto: Andreas Korssund

Theresa Dahl er skeptisk til årets artister på Palmesus Foto: Andreas Korssund

Palmesus skal arrangeres for 15. gang i Kristiansand denne sommeren. Theresa Dahl er skuffet over årets artister, men håper likevel på et bra arrangement.

Publisert:

- Jeg er litt misfornøyd med at det ikke er flere virkelig kjente artister som er med i år med tanke på at det var så veldig mange kjente artister som spilte i fjor, og spesielt er det merkelig når de også har jubileum, sier Theresa Dahl som skal delta på årets Palmesus.

Palmesus arrangeres nemlig for den 15. gangen, noe som betyr jubileum. Palmesus arrangeres som alltid på den kjente bystranda i Kristiansand, og der vil over 60 tusen festglade mennesker møtes for å oppleve sommerminner sammen.

Spesialkonsulent Hege Sønsteby veileder turister når innbyggertorget er turistkontor om sommeren.
 Foto: Kristiansand kommune

Spesialkonsulent Hege Sønsteby veileder turister når innbyggertorget er turistkontor om sommeren. Foto: Kristiansand kommune

Spesialkonsulent i Kristiansand kommune, Hege Sønsteby, forteller at det er mange ulike meninger om Palmesus i år.

- Det er en del delte meninger om Palmesus i Kristiansand, og det handler nok litt om hvor man bor i Kristiansand. De som bor nærme bystranda vil jo høre det veldig høyt, mens de som bor lengre unna vil kanskje ikke høre det så høyt. Også kommer det jo litt an på hvor interessert man er i musikken.

Det vil være lønnsomt for byen å arrangere Palmesus, sier Hønsteby.

- For selvet byen betyr Palmesus utrolig mye. Det er et flott arrangement som også tilbyr masse inntekter for byen.

God stemning

- På tross av at jeg er skuffet over årets artister tror jeg fortsatt at det kommer til å bli god stemning på festivalen. Også kan det jo hende at jeg blir positivt overasket over de artistene som kanskje ikke er så populære, forteller Theresa Dahl.

- Jeg håper at det blir fint vær ute slik at jeg kan ha det gøy sammen med mine venner, også tror jeg mange kommer til å bli ganske fulle, så det kan godt hende jeg får noe øl over meg, smiler hun.

Hun fortellere videre at hun er overasket over hvor stort Palmesus faktisk er.

- Jeg visste ikke at det var så mange som 60 tusen mennesker som skulle på arrangementet, så jeg tror nok det er bedre å dra på Palmesus sammen med venner og bekjente enn alene, avslutter Dahl.

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand