Sørnett

Grill en kristen i Markens

-Jeg er mer spent enn vanlig

Foto: Olav Andheim

Foto: Olav Andheim

Grill en kristen er et konsept hvor hvem som helst kan sende inn eller stille spørsmål om kristen tro til kristne folk. vanligvis er de på skoler og universiteter, men denne gangen var de midt på åpen gate i Kristiansand

Publisert:

LeiF Egil Reve
 Foto: Olav Andheim

LeiF Egil Reve Foto: Olav Andheim

Jeg syntes det er et nytt og spennende konsept. Vanligvis pleier vi å være på skoler, universiteter og lignende. I dag er vi midt på gata så jeg er litt mer spent enn vanlig forteller Leif Egil Reve. Reve forteller videre at han ser på det de gjør som noe positivt. Det åpner opp for at hvem som helst kan komme innom å stille spørsmål om det er noe de lurer på.

God stemning under spørsmålsrundene
 Foto: Olav Andheim

God stemning under spørsmålsrundene Foto: Olav Andheim

Hvem som helst av de som var forbipasserende kunne stoppe opp å få med seg arrangementet. Det var mulig å sende inn spørsmål via ett telefonnummer som var opplyst på plassen de sto på.

Foto: Olav Andheim

Foto: Olav Andheim

Det var mulig å få med seg både sang og musikk imellom spørsmålsrundene. Det ble også servert gratis pølser med diverse drikke til maten.

Fabio Paulsen Dahl, forbipasserende
 Foto: Olav Andheim

Fabio Paulsen Dahl, forbipasserende Foto: Olav Andheim

Fabio Paulsen Dahl var på biblioteket i nærheten og spaserte tilfeldigvis forbi da han så arrangementet. - Været er kjempe bra så de har valgt en god dag å arrangere ute på. Dette er en fin arena for de å stå på fordi de får vist seg fram til alle som går forbi. Det er et viktig tema å snakke åpent om religion siden det er mye forskjellige religioner i Norge. Vi lever i Norge hvor det er demokrati og lov å ytre seg, så det er fint at de benytter denne muligheten til å gjøre akkurat det.

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand