Sørnett

Hip hop i verdensklasse

IMPONERTE: Comagnie Käfig imponerte stort under dagens konsert. Det er ikke for sent til å få sett de. FOTO: Ida Louise Johansen

IMPONERTE: Comagnie Käfig imponerte stort under dagens konsert. Det er ikke for sent til å få sett de. FOTO: Ida Louise Johansen

Franske Compagnie Käfig imponerte stort under danseshowet på Agder Teater.

Publisert:

Torsdag morgen hadde den franske hip hop-gruppen Compagnie Käfig showet adapt’e på hovedscenen i Agder Teater.  Forestillingen er en sammensetning av de tre mest populære forestillingene de tidligere har hatt. Dansingen er inspirert av mange forskjellige dansestiler og har elementer av alt fra sirkus til kampsport. I forestillingen fikk vi også et møte med en gammel dame som overrasket alle i salen med plutselig å snurre rundt på hodet.

- Vi liker å bruke humor i showene våre. Det er gøy når publikum blir engasjert, sier Hafid Sour.

[img26075_2RM]

Videre forteller han at dansingen begynte allerede på gutterommet.

- Jeg så hip hop på tv og syns det jeg så var kult, dermed bestemte jeg meg for å lære det selv. Jeg begynte med hip hop, så ble jeg interessert i capoeira, nå liker jeg allslags dans, forteller Sour.

De har aldri vært i norden før, men liker å danse for et norsk publikum.

- Folkene her er veldig hyggelige og svært nysgjerrige. Alle vil vite hva man driver med, men det er en bra ting, forteller Sour.

I ettermiddag skal han sammen med resten av dansegruppen holde workshop for danseelever på Vågsbygd videregående skole.

- Vi må se an nivået litt, men planen er å lære de som møter opp litt teknikk innenfor hip hop.

Dansegruppen Compagnie Käfig skal også opptre fredag klokken 20.00, så det er ikke for sent å oppleve de fantastiske franske danserne.

 

Se bilder fra forestillingen under.

IMG_7290IMG_7343

 

 

 

 

 

IMG_7301IMG_7356