Sørnett

Konkurrerer om flest stemmer

Team Thom konkurrerer om flest stemmer under Korslaget-finalen på fredag. Foto: Lena Rustan Fidjestad

Team Thom konkurrerer om flest stemmer under Korslaget-finalen på fredag. Foto: Lena Rustan Fidjestad

Fredag er det duket for finale i Det store korslaget. Utestedene Bakgården i Kristiansand og Roger’s i Tromsø har lovet å sponse stemmer til hvert sitt kor. Dermed blir det konkurranse på flere plan enn scenen i Nydalen studio.

Publisert:

Dersom Team Thom vinner vil de som kjent gi 500 000 kroner til Sound of Happiness her i Kristiansand. Tromsøkoret Team Lisa vil gi sin premie til Solbakken barne-, ungdoms- og familiesenter.

Daglig leder ved Bakgården, Gudmund Pedersen, har tidligere sagt til Sørnett at hele poenget ved å støtte Team Thom er å skaffe midler til Sound of Happiness. Han vil, sammen med andre i Bakgården, støtte Team Thom ved å henge over telefonene hele fredag kveld.

Ved Roger’s i Tromsø vil sponsingen foregå på en noe annerledes måte. Der vil alle som er på utestedet under finalen få avslag i baren for hver stemme de avgir. Maksgrensen er satt til 100 kroner per person, i følge itromso.no.

Dermed blir det altså konkurranse, ikke bare mellom Team Thom og Team Lisa, men også byens utesteder og selvfølgelig de som kan motta en halv million kroner fra TV2.

I går fortalte presseansvarlig for Korslaget i TV2, Alex Iversen, at bedrifters og utesteders sponsing av stemmer er uønsket fra TV2 sin side.

- Vi ønsker ikke sponsing, sa han i går.

Dette visste ikke daglig leder ved Roger’s, Stian Michalsen, i likhet med Bakgårdens Gudmund Pedersen.

- Jeg synes det er ganske banalt at TV2 ikke ønsker sponsing av stemmer på denne måten. De reklamerer jo hele tiden for at folk skal stemme, sier Michalsen til Sørnett.

Han visste ikke at Bakgården i Kristiansand hadde planer om å sponse stemmer til Team Thom da han selv bestemte seg for å støtte Team Lisa.

Dermed blir det en tøff konkurranse om å vinne flest stemmer når Korslaget-finalen går av stabelen på fredag.