Sørnett

Sjelden utsiktsluksus solgt

Utkikkspost: Fra den 80 kvm store terassen har man full oversikt over Kristiansand. Foto:ABCenter/Westfoto

Utkikkspost: Fra den 80 kvm store terassen har man full oversikt over Kristiansand. Foto:ABCenter/Westfoto

Med en utsikt over hele byen, havet og innseilingen til Kristiansand blir det forhåpentligvis trivelige grillkvelder for de nye eierne.

Publisert:

Leiligheten som ligger i Tretjønnveien, hadde en prisantydning på 6.950.000 kroner og ble solgt for noe i underkant av det.

- Her får du sol i pannen fra syv på morgenen til ni på kvelden, sier eiendomsmegler Eivind Berentsen i ABCenter.

Leiligheten det var visning på ligger fint til på en av toppene på Gimlekollen, som blir omtalt som Oslos Holmenkollen av Inger Sædberg Birkenes i et konkurrende meglerselskap, rett overfor innkjøringen til Holdalsnuten. Den ligger i en tidligere enebolig som nå er forvandlet til seks luksusleiligheter i det øvre prissjiktet på Gimlekollen. Utsikten er upåklagelig. Selv om det har begynt å mørkne utenfor, ser man tydelig grunnlaget for prisen. Utsikten strekker seg fra Søm og Randsund i øst, med Lund, Kvadraturen, Odderøya, Vågsbygd og Andøya i midten til Slettheia og Tinnheia i Vest.

- Dette er et helt unikt objekt, fordi det er såpass få leiligheter i området på denne størrelsen, mener Berentsen.

I tillegg til den  utsikten kan også leiligheten by på to flotte bad, det ene med boblebadekar. Den åpne kjøkken og stueløsningen er såpass stor, at man her får plass til familieselskap for de store anledninger.