Sørnett
Daglig leder for Randesund IL Øystein Konradsen er meget fornøyd med kunstverkene. Han forteller at barnet i kunstverket ved siden han er barnebarnet hans. Foto: Jasmine Marie Agas Ramos

Daglig leder for Randesund IL Øystein Konradsen er meget fornøyd med kunstverkene. Han forteller at barnet i kunstverket ved siden han er barnebarnet hans. Foto: Jasmine Marie Agas Ramos

Ny kunst på Randesund klubbhus: - Vi er veldig fornøyde

Da Randesund IL ønsket å dekorere klubbhuset, tok de kontakt med kunstner Arne Vilhelm Tellefsen, som går under navnet Vlek Art. Kunsten er basert på bilder av barn og unge i klubben.

Publisert:

[gallery type="slideshow" columns="1" size="large" td_select_gallery_slide="slide" ids="242748,242746,242745,242747,242752"]

Daglig leder for Randesund IL, Øystein Konradsen, hadde ikke mange krav da han ønsket ny kunst på klubbhuset.

- Han fikk fritt valg til å gjøre hva han ville. Men gjerne noe som er i bevegelse, forteller Konradsen.

Det er barneidretten som står i fokus i kunstverkene, og klubbens egne spillere er brukt som modeller. Han forteller også at størrelsen på kunstverkene er det samme som spillerne i virkeligheten.

- Det er vanskelig å se hvem det er, men de som vet, kjenner seg selv igjen, forteller Konradsen.

[img242818_2LM]

Fikk mye frihet
Kunstneren selv bekrefter at han fikk stor frihet i arbeidet og en stor tillit fra klubben. Tellefsen hadde en god dialog med klubben underveis. Selv ønsket han at kunsten skulle handle om klubben.

- Jeg fikk veldig mye frihet. Samtidig er det sjeldent jeg lager kunst som dette uten at det har noe med situasjonen å gjøre. Jeg ønsket at det skulle handle om dem, forteller Vlek Art.

[img242818_3RM]

Han forteller at det var en stor teknisk jobb med kunstverkene. Første steg var å ta bilder av unge håndball- og fotballspillere i bevegelse. Videre måtte bildene jobbes med digitalt og forenkles. til slutt ble bildene tegnet på sjablong og skjært ut. Først etter dette kunne bildene males.

Øystein Konradsen forteller at klubben er storfornøyd med resultatet.

- Vi er veldig fornøyde, forteller Konradsen.

[img242818_4LM]

Flere prosjekter på gang.
Kunstneren Vlek Art forteller at de har flere prosjekter på gang. Han og assistenten kan meddele at det blir en travel tid frem mot sommeren.

- Vi har masse å gjøre frem mot sommeren, men vi har alltid plass til et par ting til, forteller Vlek Art.