Sørnett

Oddstips mandag

Fra Afrika til Tyrkia, sjekk dagens dobbel!

Publisert:

Dagens dobbel:
97. Elfenbenskysten - Angola (0-1): B
105. Kayserispor - Besiktas: B

Innleveringsfrist 18.55

Elfenbenskysten - Angola (0-1):
Afrikamesterskapet fotball menn, Gruppe B. Storfavoritten til å vinne mesterskapet, Elfenbenskysten er allerede videre fra gruppespillet, men er avhengig av poeng i dag for å vinne gruppen. Til nå i turneringen har de store prestasjonene uteblitt for Drogba og co, de har slått Sudan og Burkina Faso henholdsvis 1-0 og 2-0. Angola slo Burkina Faso 2-1 og spilte 2-2 mot Sudan, etter å ha ledet to ganger i kampen. Den tidligere Manchester United spissen, Manucho er turneringens toppscorer med 3 mål på 2 kamper. For Angola er seier selvfølgelig godt nok, men et uavgjortresultat i kveld holder til avansement.

Angola er gitt ledelsen 1-0 ved start. I og med at et uavgjort passer begge lag ypperlig, og at Angola har mest å spille for, føles 1,95 på poeng til Angola som greit spill.

Kayserispor - Besiktas:

Tyrkisk Superliga. Kayserispor er nummer ti og står med 5-2-4 på eget gress. Formen til hjemmelaget er nedgående og står med 1-1-3 på sine siste fem. Forrige oppgjør mellom disse vant Kayserispor noe overraskende 2-0. Besiktas har muligheten til og virkelig henge med i gullkampen med seier her, ligger på tredjeplass fem poeng bak serielederen, men med seier i kveld er det bare to poeng som skiller. Bortelaget viser god form og står med 4-1-0 på sine fem siste i ligaen.

Siden Galatasaray tapte søndag må det være et helmotivert Besiktas som entrer banen i kveld. Bortelaget er i knallform, og B til 1,80 spilles.

Dette gir oss en dobbel på 3,51 og innsatsen er 100 kroner

Oddsen er hentet fra Norsk Tipping.

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand