Sørnett

Underviser elever i sandvolleyball

Nila Larson (tidl.Håkedal) gleder seg til å jobbe med ungdommer. Foto: Kristiansand Folkehøyskole

Nila Larson (tidl.Håkedal) gleder seg til å jobbe med ungdommer. Foto: Kristiansand Folkehøyskole

Nila Larson (tidl. Håkedal) skal undervise i beachvolleyball på Kristiansand Folkehøyskole.

Publisert:

Sandvolleyball-linjen på Kristiansand Folkehøyskole har fått tidligere OL- og EM deltaker Larson med på laget. Hun skal undervise i beachvolleyball og har et ønske om å lære elevene god teknikk og vise dem en aktivitet som skaper glede og mestringsfølelse. Linjen har plass til 16 elever.

- Jeg synes at det var et spennende jobbtilbud, og det virker som om de har et utrolig fint arbeidsmiljø. I tillegg så er det også interessant å følge unge mennesker som står foran relativt store valg, og som kanskje er på leting etter sine retninger i livet, forteller Larson.

Rektor på Kristiansand Folkehøyskole, Tor Inge Askeland, har også lang erfaring innen sporten som landslagstrener. Han mener det vil bety mye for elevene at Nila skal undervise i beachvolleyball.

- Elevene får en lærer som har veldig mye kunnskap å lære bort.

I tillegg til en spennende opplæring, frister beachvolleyball-linjen elevene med en attraktiv reise til eksotiske Brasil. Ved siden av volleyballaktivitetene på strender som Copacabana eller Ipanema, får studentene oppleve en kombinasjon av trening, badeferie og severdighetene Rio de Janeiro har å tilbyr.

- Jeg regner med at jeg skal bli med elevene på studietur, avslutter Larson.