Sørnett

Viktig avgjørelse for sandvolleyballen utsatt

SPENT: Tor Inge Askeland håper på positiv tilbakemelding etter onsdagens bystyremøte. I bakgrunnen er hallen det er snakk om.

SPENT: Tor Inge Askeland håper på positiv tilbakemelding etter onsdagens bystyremøte. I bakgrunnen er hallen det er snakk om.

Kristiansand sandvolleyballklubb(KSK) ber kommunen kjøpe plasthallen som har blitt brukt som midlertidig basseng frem til Aquarama sto ferdig. Her vil klubben innrede sandvolleyballbaner.

Publisert:

- Helt fra oppstarten til klubben i 2005 har vi hatt et ønske om en sandvolleyballhall i Kristiansand, sier leder i KSK Tor Inge Askeland.

Klubben ønsker å inngå et spleiselag med kommunen hvor kommunen kjøper hallen og KSK står for driften. Klubben anslår kostnaden til omtrent 2,1 millioner kroner.

- Vi ønsker at en hall skal bidra til mer volleyballaktivitet blant alle, og samtidig føre til at det blir et høyere nivå på de som satser, sier Askeland.

Rådmannen i Kristiansand har anbefalt at kommunen ikke kjøper hallen. Dersom det skulle ende opp med et vedtak om kjøp av hallen under bystyremøtet på torsdag, vil han likevel måtte finne frem penger.

Les mer i Oddernes Avis på torsdag hva dette betyr for sandvolleyballspillerne i Kristiansand.

Saken er utsatt til 19. Juni, da klubben får ekstra tid til å få på plass alle detaljer rundt sin del av avtalen.