Sørnett

1,6 overgangsmilliarder

1,2 MRD: Fernando Torres (f.v.), Andy Carroll, Luis Suarez og David Luiz er de dyreste spillerne som har gått til Premier League-klubber i januar-vinduet.

1,2 MRD: Fernando Torres (f.v.), Andy Carroll, Luis Suarez og David Luiz er de dyreste spillerne som har gått til Premier League-klubber i januar-vinduet.

Sjekk hvilke overganger de største klubbene har gjort i Premier League i januar-vinduet.

Publisert:

Arsenal

Arsenal-manager Arsene Wenger er fornøyd med den troppen han har, og har med det ikke valgt å forsterke laget sitt etter at Laurent Koscielny (En Avant Guingamp), Sebastien Squillaci (Sevilla) og Marouane Chamakh (Bordeaux) ble hentet til Nord-London-klubben før sesongen.

Aston Villa

Darren Bent har gått fra Sunderland til Aston Villa for rundt 170 millioner. Dermed har Birmingham-klubben fire spisser (Gabriel Agbonlahor, Emile Heskey, Darren Bent og John Carew), og det mener Villa-manager Gerard Houllier er for mye. På grunn av Carew og Houlliers dårlige forhold fra tiden i Lyon, er Lørenskog-gutten sendt på lån til Stoke.

Chelsea

Chelsea sikret seg to verdensklassesigneringer på overgangsvinduets siste dag. Fernando Torres ble januars dyreste spiller i det Liverpool aksepterte et bud på om lag 460 millioner norske kroner. Den brasilianske Benfica-backen David Luiz er også ankommet Stanford Brigde etter et bud på 197 millioner.

Liverpool

Tross salget av Torres, har Liverpool forsterket sine offensive rekker. Newcastle-kometen Andy Carroll er hentet til Anfield for den høye summen av 325 millioner. But he didn’t walk down the Anfield Road alone. For 210 millioner kroner sikret også de røde seg Luis Suarez fra Ajax.

Manchester City

Manchester City har lånt bort spisser som Emmanuel Adebayor (Real Madrid) og Roque Santa Cruz (Blackburn), men de har også hentet en forsterkning. Den 24 år gamle Wolfsburg-spissen Edin Dzeko ble hentet til Lancashire for 230 millioner.

Manchester United

Annet enn signeringen av Aalesund-keeperen Anders Lindegaard før nyttår, har ligalederen Manchester United har valgt og ikke benytte overgangsvinduet. Det har gått rykter om spillere som Alexis Sanchez (Udinese), Jordan Henderson (Sunderland), Maarten Stekelenburg (Ajax) med flere, men Sir Alex Ferguson har valgt å stole på sine spillere til å ta hjem klubbens 19. seriemesterskap.

Totalt på disse signeringene har det blitt brukt rett i underkant av 1,6 milliarder norske kroner, og det uten at de to øverste på tabellen har bladd opp pengesedlene.