Sørnett

Bare 60 av 2.000 feirer Mediehøgskolen

Administrasjonssjef på Mediehøgskolen Gimlekollen Ingar Hjelset viser fram det første nummeret av informasjonsbladet Media fra 1981, som i dag heter M-link. Foto: Olav Andreas Hoel.

Administrasjonssjef på Mediehøgskolen Gimlekollen Ingar Hjelset viser fram det første nummeret av informasjonsbladet Media fra 1981, som i dag heter M-link. Foto: Olav Andreas Hoel.

Kun 60 av 2.000 inviterte deltar på lørdagens festmiddag i forbindelse med Mediehøgskolens 30-årsjubileum kommende helg. - Klart vi hadde håpet på flere deltakere, men vi skal gjøre det beste ut av det, sier administrasjonssjef Ingar Hjelset.

Publisert:

[img43183_2RM]

Jubileet går over to dager, hvor fredagen er satt av til quiz og faglig debatt etter lunsj, noe som er åpent for alle. Her skal også Generalsekretær i Norsk Presseforbund Per Edgar Kokkvold og doktorgradstipendiat ved skolen, Terje Skjerdal, holde en innledning.

60 påmeldte

På lørdag er det festmiddag for de rundt 60 påmeldte. Her vil de påmeldte blant annet få se glimt fra fortiden, taler, og musikalske innslag ved Maren Flotve Reme og Tore Ljøkjel. I tillegg vil en student som gikk på det andre kullet på skolen fortelle hvordan det var da.

Er dere fornøyd med påmeldingen?

- Det er klart man kunne ønsket seg flere. Vi har invitert alle tidligere studenter og ansatte, men har forståelse for at det ikke passer for alle. Vi hadde tenkt å sende ut invitasjonene før sommeren, men dette ble ikke gjort før 10. august, så mange hadde nok allerede planlagt høsten. Men vi skal i hvert fall gjøre det beste ut av det og lage en positiv og god opplevelse for de som kommer, sier administrasjonssjef Ingar Hjelset.

Hvor mange er invitert?

- Vi sendte ut i overkant av 2.000 invitasjoner til nåværende og tidligere studenter og ansatte, hvorav anslagsvis 500 brev av ulike årsaker har kommet i retur, forteller Hjelset

Siden oppstarten

[img43183_3RM]

Den som har jobbet lengst på mediasenteret er Ottar Helland. Han begynte da skolen åpnet i 1981, og har hatt forskjellige roller siden den gang.

Hva er de beste minnene dine fra disse 30 årene?

- Det er vanskelig å svare på. Kan være alt eller ingenting. Men jeg har vært med på noen fine turer til Afrika og vi har et godt arbeidsmiljø her, sier Helland