Sørnett

Bjørn Eidsvåg spiller for fulle seter i Kilden

Bjørn Eidsvåg spiller i Kilden konserthus. FOTO: Agnete Brun

Bjørn Eidsvåg spiller i Kilden konserthus. FOTO: Agnete Brun

Det er ikke mange ledige billetter igjen til Eidsvågs konserter med Kristiansand symfoniorkester mellom 5. og 7. februar.

Publisert:

Torsdag 5. februar går Bjørn Eidsvåg i gang med den første av tre konserter i Kilden konserthus som en del av hans turné «Klassisk Bjørn Eidsvåg.» Konsertene skal holdes torsdag, fredag og søndag og det forventes fullsatte saler.

- Vi er nesten helt utsolgt, forteller presseansvarlig Reidar Mosland. Det er mange som vil komme og høre på Bjørn Eidsvåg og gjesteartistene han har med seg.
Foruten Kristiansand symfoniorkester skal Eidsvåg spille sammen med lokale aritster som Thom Hell og Marte Wulff.

Det har blitt solgt 2730 billetter fordelt på de tre konsertdagene og på mandag formiddag var det bare 112 billetter igjen.
- Vi forventer å få solgt de siste billettene i løpet av de kommende dagene, gjerne noen i døren også.

Gøy med sjangerblanding

Bjørn Eidsvåg er gjerne mest kjent for å spille alene på gitar. Spesielt for turnéen er at han spiller sammen forskjellige symfoniorkester. I Kilden er det Kristiansand symfoniorkester som skal akkompagnere.

- Det er alltid gøy med sjangerblanding, sier Hans Bodin, programsjef for Kristiansand symfoniorkester. Han kan fortelle hvorfor dette er det største konsertprosjektet til Bjørn Eidsvåg så langt.
- Det er veldig mange mennesker i mange orkestre som er med. Bjørn har jo reist rundt i hele Norge siden bursdagen hans i fjor, så denne turnéen har vart en stund.