Sørnett

Brannutrykning til eldrebolig

ILLUSTRASJONSBILDE: Mats Myredal

ILLUSTRASJONSBILDE: Mats Myredal

POLITILOGGEN: Sjekk det siste døgnets hendelser i kristiansandsområdet

Publisert:

Tirsdag 20. oktober:

15.24: Brannalarm i eldrebolig ved Nordgaarden på Herrefoss i Birkenes. Nødetatene ble sendt til stedet. Det hadde vært røykutvikling på kjøkkenet ved komfyren. Muligens oppstått i forbindelse med matlaging . Beboer ble sjekket av ambulansepersonell, men var ikke skadet. Årsak til røykutviklingen skal ha vært en kaffekolbe som smeltet etter å ha stått på en påslått komfyrplate. Sak ble opprettet.

14.18: Tyveri av to store messingpropeller med aksling på Lohne Lier industriområde i Søgne. De ble stjålet fra lagringsplass. Vekten er  7-800 kilo per stykk og verdien opp mot 100 000 kroner. Forholdet ble anmeldt og politiet ber om tips dersom noen har informasjon. Tyvene har antagelig benyttet store kjøretøy.

13.42: Mann på 33 år ble pågrepet og anmeldt for tyveri av noen vinflasker på vinmonopolet i Lillesand.

07.05: Melding om større stein som falt ned i Flekkerøytunnelen. Veitrafikksentralen sendte mannskap. Steinen lå utenfor kjørebanen.

06.32: Melding om tre hester eller esler i rundkjøringen ved Quality hotell i Sørlandsparken. - Patruljer var ute i natt for å se etter dyrene, men fant ingenting, melder operasjonsleder ved Agder politi, Martin Ugland.

Mandag 19. oktober:

20.17: Grå Audi Q5 med registreringsnummer PR17263 ble stjålet fra bopel i Gullveien. Bileier vil anmelde forholdet.

[img133778_2LM]