Tips oss:
Tips
38 14 51 30
Kontakt
BESTSELGER: Hotdog er Snadderkioskens store bestselger. FOTO: PRIVAT
Ved bystranda i Kristiansand finner vi gatekjøkkenet Snadderkiosken. Hjemmebedriften er et av byens mest populære spisesteder og er drevet godt av Sissel Bente Pettersen.
Tim Høgli Nilsen
Publisert: 11.12.2018 kl 13:47
Snadderkiosken er byens eldste gatekjøkken, som begynte som en liten pølsebod i 1951, med kun pølser, brus og is på menyen og som i løpet av disse 67 årene stadig har vært i utvikling og vekst, både i størrelse og produktutvikling. Sissel Bente Pettersen har klare tanker om hvorfor Snadderkiosken har blitt så populær.
- Kvalitet på maten og gode/dyre råvarer, gir kundene en god opplevelse. God og hyggelig service, rask ekspedering og lite ventetid på maten spiller også en viktig rolle. Bedriften fremstår også som ren og ryddig både innvendig og på utsiden, noe som blir høyt verdsatt, sier daglig leder Sissel Bente Pettersen.
Familiebedrift Snadderkiosken er en veldrevet familiebedrift, hvor Sissel selv er 3. generasjon. - Det ligger mye hardt arbeid og en god porsjon lidenskap bak en godt drevet bedrift. Nøkkelen tror jeg er å finne dyktige stabile medarbeidere, som kan dele denne arbeidsgleden. Vi har gjennom årene så langt hatt syv som har fått gullklokken på arbeidsplassen, noe som er helt spesielt på et gatekjøkken. Godt og inkluderende arbeidsmiljø er nok årsaken til det, vi har i tillegg alltid vært opptatt av å imøtekomme alle krav som dukker opp, slik at vi alltid har ting i god orden, forteller Sissel.
Fine tall for 2017 Snadderkiosen leverte gode tall for 2017, sammenlignet med andre gatekjøkken ligger Snadderkiosken meget godt ann. Bedriften har lav risiko for konkurs med en prediksjon på A3, som tilsier at det er en godt drevet bedrift. Snadderkiosken leverer også fine nøkkeltall med en lønnsomhet på 21,2% som viser at bedriften tjener godt på det de gjør. Soliditeten er på hele 62,9%, som viser at store deler av bedriftens eiendeler er finansiert av av egenkapital. Tall er hentet fra Forvalt.no
Fornøyde kunder Utenfor Snadderkiosen møter jeg en kar som akkurat har spist opp sin hotdog, og forklarer hva han liker med Snadderkiosken. - Jeg er her faktisk ganske ofte, det er en grei måte å få i seg en rask matbit som samtidig smaker veldig godt, sier Martin (24)
[faktaboks]
JEJUNE med rykende fersk debutskive: