Sørnett

CB-vennene skuffet over Starts nye øl-avtale

På mandag bestemte Start å bytte øl-leverandør fra CB til Ringnes bryggeri. Styreleder i CB-ølets venner, Ole Ingebretsen, håper de kan påvirke avgjørelsen.

Publisert:

Styreleder i CB-ølets venner, Ole Ingebretsen, mottok på mandag beskjeden om at Start skal avslutte kontrakten med CB. Han forteller at han ble svært overrasket og at CB-vennene skal gjøre det de kan for å påvirke Tippeliga-klubben.

- Akkurat hva vi kan gjøre er ikke helt klart. Men våre medlemmer og publikum for øvrig vil få informasjon om hva som har skjedd og hva vi ikke liker med det her.

- Vi skal gjøre et ærlig forsøk og si til klubben hva vi føler om dette.

- Vi liker ikke det kolossale fraværet av solidaritet fra Start, men vi skjønner at det er penger inni bildet her og Start vil nok tjene penger på dette byttet.

 

Ingebretsen forklarer videre at en by som Kristiansand trenger et godt fotball-lag og et stort bryggeri. Han mener at byen i sin helhet må støtte de forskjellige kulturinstitusjonene og at institusjonene også må støtte opp om hverandre.

- Bryggeriet har alltid støtta Start og vært lojale, også når de har vært nede i lavere divisjoner.

- Mange vil nok kanskje ikke føle for å støtte Start når de ber om hjelp nå, tror jeg.

Han legger også til at det er ekstra surt at Start gjør dette ettersom CB har støttet alle mulige lag og foreninger i Kristiansand.

- Bryggeriet har en solid forankring i byen og det har Start også, det er det som svir litt ekstra.

- Så vi er veldig skuffa.

Men styrelederen mener ikke at denne hendelsen vil påvirke bryggeriet negativt og han ser lyst på fremtiden.

- Vi går med overskudd og det er kjempemye støtte fra publikum, noe det har vært i alle år. Jeg håper dette fortsetter og at alle de andre kulturinstitusjonene også får like mye støtte fremover.