Sørnett

De John fornøyd med å ha signert for Start

"Alex" (midten) under dagens trening i Sørlandshallen.                 Foto: Ron Henning Sundvor

"Alex" (midten) under dagens trening i Sørlandshallen. Foto: Ron Henning Sundvor

Selv om han fikk tilbud fra MLS, valgte «Alex» å spille i Kristiansand.

Publisert:

- Det føles godt, det er et steg opp fra der jeg spilte i fjor, og jeg gleder meg til å starte sesongen, sier Alexander Ray De John (23).

Han sier at han hadde noen tilbud fra lag i den amerikanske toppserien MLS (Major league soccer), men han ville holde seg i Europa, og vraket derfor ligaen som har stjerner som David Villa og Clint Dempsey.

- Dette året vil jeg bare gjøre det bra med laget, spesielt bedre enn i fjor, og forhåpentligvis vinne mye. Guttene har tatt godt imot meg, og nivået her er veldig bra, avslutter han.

[img124502_2RS]

Mjelde har troen

Trener Mons Ivar Mjelde mener at De John kan bli en god tilvekst, og at han har mulighet til å prestere såpass bra at han kan komme inn i start elleveren etter hvert.

- Det John har vært bra etter at han kom. Han spilte en veldig, veldig god kamp i Danmark, og har vært god på trening, så han kommer til å bli en god tilvekst for Start, sier han.

De John kan spille både midtstopper og back, men Mjelde mener at hovedstyrken hans ligger som midtstopper, men sier det kommer an på skadesituasjonen hvor han spiller.

 

Alexander Ray De John ble hentet fra den finske klubben Turun Palloseura, og Start sier at de ikke tar noen risiko med å hente han, ettersom de fikk hjelp av lokale investorer.