Tips oss:
Tips
38 14 51 30
Kontakt
Sitronpepper er på full fart ut av butikkene etter at produksjonen stanset på nyåret. Foto: Mats Tellefsen
Chipselskere feller tårer over stans i produksjonen av to typer Sørlandschips. Nå skal nye smaker fylle tomrommet i butikkhyllene.
Rikke Monsen
Publisert: 28.01.2010 kl 14:06
1. januar stanset produksjonen av to smaker ved "Norges minste chipsfabrikk" - Sørlandschips. Tandoori og sitronpepper har solgt 50-60% mindre enn forventet salg. Det er en hel del mindre enn de høythengende favorittene, havsalt og crème fraîche.
- Vi vil komme med nye smaker og salget har ikke stått til forventningene. Derfor valgte vi å kutte ut de to, forteller Leif-Arne Bjerland fra fabrikken.
Samtidig som tandoori- og sitronpepperchips minker i butikker landet rundt, har reaksjonene også begynt å komme. En av dem i form av facebook-gruppen "Vi som vil ha tilbake Sørlandschips med havsalt og sitronpepper!"
Likevel må Bjerland skuffe chipselskende hjerter som allerede savner de to smakene i butikkhyllene.
- De kommer ikke tilbake uansett. Sånne tilbakemeldinger får vi alltid, samme hvilken smak som kuttes ut. Vi må fornye oss med nye smaker på sikt.
Likevel kan det hende at en erstatning ikke er langt unna.
- Det jobbes med og vi begynner å nærme oss, avslører Bjerland uten å tørre å spå lanseringstid for de nye chipsene.
Klikk på et nøkkelord for å vise andre relevante artikler.