Sørnett

- Det er veldig trist

KRASJLANDET: Halvor Fjermeros synes det er leit at Flynonstop måtte gi seg etter bare et halvt år på vingene. FOTO: Privat

KRASJLANDET: Halvor Fjermeros synes det er leit at Flynonstop måtte gi seg etter bare et halvt år på vingene. FOTO: Privat

Rødt-politikeren Halvor Fjermeros er blant dem som beklager FlyNonstop-konkursen. Miljøaktivisten taper selv de pengene han betalte for billetten til Dublin i november.

Publisert:

– Det var da som pokker, er Halvor Fjermeros første reaksjon på nyheten om at FlyNonstop begjærer seg konkurs.

Tynt med passasjerer.

Fjermeros er en av dem som har benyttet seg av tilbudene til flyselskapet.

- Det er veldig trist. Da jeg var til Berlin i våres syns jeg det var tynt med passasjerer. Klart at man da gjør seg opp noen tanker om dette var driveverdig. Men da jeg senere var på tur til både London og Barcelona var antallet passasjerer betydelig bedre, forteller Fjermeros. Han mener at Flynonstop var et utrolig sårbart konsept når selskapet kun hadde et fly.

- Med et fly som skal fly alle rutene frem og tilbake blir det et puslespill av reiseprogrammer, og det skal ikke mye til for at det blir forsinkelser og kanselering.

Han legger ikke skjul på at han har hatt mange fine turer takket være Espen Hennig-Olsen.

 

Bestilt billett

Han er også en av dem som hadde bestilt billett i slutten av november.

- I slutten av november skal jeg til Dublin. Det er usikkert om det blir noe av den turen, sier Fjermeros.

Og på sin Facebook-side idag skrev han blant annet "Jeg takker entusiasten Espen Hennig-Olsen for et realt satsingsforsøk"