Sørnett

Dette er spillene som du kan glede deg til mest

Kontrollere til denne generasjonens spillkonsoller Foto: Alexander Pettersen

Kontrollere til denne generasjonens spillkonsoller Foto: Alexander Pettersen

Flere spill har måtte bytte lanseringsdato som følge av koronaviruset. Allikevel setter det ikke en stopper for at spillutviklere lanserer sine spill. Dette er spillene du kan glede deg til de neste månedene.

Publisert:

26. mai: Minecraft Dungeons (PC, Xbox One, Switch, Playstation 4)

[img209679_2LM]

Et rollespill som er satt inn i Mojang sin populære blokkverden og som er basert på klassiske "dungeon crawlers" hvor meninge er å utforsk skummle grotter, slåss mot farlige monstere, og finne skjulte skatter enten om det er alene eller med tre andre venner.


19. Juni: The Last of Us Part II (Playstation 4)

[img209679_3RM]

Fra skaperen som ga oss de klassiske spillene som Crash Bandicoot, Jak & Daxter og Uncharted, kommer fortsettelsen på et av deres største og beste spill nemlig The Last of Us. Historien til The Last of Us Part II er satt fem år etter hendelsene i det første spille hvor vi igjen får et gjensyn med hovedkarakterene Ellie og Joel som igjen kjemper for å overleve.

Spillet skulle ha blitt sluppet ut 29.mai, men har blitt flyttet til 19.juni. Grunnen til dette er fordi Sony Interactive Entertainment ikke følte at spillet kom til å få den oppmerksomheten den fortjener på den globale krisen som vi befinner oss i nå.

17. Juli: Ghost of Tsushima (Playstation 4)

[img209679_4LM]

Et spill satt i føydal Japan i år 1274 hvor det mongolske imperiumet invaderer øya Tsushima. Som en av de siste samuraiene er det din plikt å slå tilbake. Spillet er utvitklet av SuckerPunch som blant annet er kjent for Infamous serien og Sly Cooper trilogien.4. September: Marvel's Avengers (Playstation 4, PC, Xbox one)

[img209679_5RS]

Etter at Isomniac Games hadde hatt stor suksess med sitt nye Spider-Man spill på Playstation 4, så var det bare spørsmål om tid før det kom et nytt superhelt spill. I dette tilfelle har nå Crystal Dynamics tatt for seg ansvar for spillet Marvel's Avengers hvor du styrer karakterer som blant annet Thor, Iron Man, Captain America og Hulk i en helt ny historie.17. September: Cyberpunk 2077 (PC, Xbox One, Playstation 4)

[img209679_6LS]

Det nye storspillet fra CD Projekt Red hvor det er du som styrer hvordan historien skal bli med å ta valg som kan være avgjørende for hva som skjer senere.

Spillet har blant annet fått mye kritikk for at det har full nakenhet og for å ha transfobisk plakater i spillet. Fans av deres tidligere spill gleder seg likevel til spille, og de gledet seg enda mer når de fant ut at John Wick-stjernen Keanu Reeves skal spille en viktig rolle i spillet


Fjerde Kvartal 2020: Assassin's Creed Valhalla (Google Stadia, Playstation 4, PC, Xbox One, Playstation 5, Xbox Series X)

[img209679_7RM]

De to siste spillene i Assassin's Creed serien har nå vært i oldtidens Egypt og Hellas 431-422  år f. kr.. Denne gangen har Ubisoft bestemt at spillet skal være satt i vikingtiden hvor vi blant annet starter i Norge. I spillet kommer man til å spille som vikingen Eivor som skal lede sin klan fra iskalde Norge til å finne et nytt hjem i England.