Sørnett

Dette skjedde i natt (Follo, Romerike og Østfold)

Les hva som har skjedde natt den 03.06.20 til 04.06.20 i området Follo, Romerike og Østfold.

Publisert:

Politiet melder at en beboer i Askim ble vekket når en bil braste gjennom hekken på stedet, og traff et tre m.m På stedet ble det liggende igjen diverse skjerm og oljespor. Politiet mistenker at det er en sort Volkswagen, muligens en varebil.

Den aktuelle bilen ble senere funnet, ca 1 kilometer unna åstedet. 2 men i 20 og 40 årene ble funnet i bilen, begge virket ruspåvirket. En av de 2 mennene ble kjørt til sykehuset i ambulanse som følge av smerter i beinet, den andre av de 2 som er antatt å ha vært sjåføren ble kjørt til legevakten for bevissikring i forbindelse med kjøring.

Det ble meldt om en brann på på et lagerrom inne på Glemmen sykehjem, brannvesen og politiet kom til stedet. Brannen ble videre meldt slukket og det var ingen som ble skadet i forbindelse med brannen.

I østfold ble det meldt om en uheldig bilist som kjørte på en katt, i Mørkeveien i Våler, Østfold. Katten døde dessverre på stedet, den hadde ikke noe halsbånd, men VTS er blitt varslet og henter katten for sjekk av chip.

I Sarpsborg har UP gjennomført trafikkontroll i området Eidet/Solli, det ble meldt om 3 trafikanter som kjørte over fartsgrensen. Den høyeste var en som kjørte i 144 kmt i en 100 sone, vedkommende ble anmeldt og fikk beslaglagt førerkoret på stedet.

For å lese mer kan du gå til Politiet i øst sin twitter her.

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand