Sørnett

Dette skjedde natt til mandag

Innbrudd på en bedrift på Lund og trafikkulykke mellom to personbiler i Lyngdal er noe av det som skjedde i natt.

Publisert:

05.31: En person i Grimstad er pågrepet mistenkt for sykkeltyveri og besittelse av diverse verktøy. Den mistenkte er kjørt i arrest og sak opprettet, skriver politiet i Agder på Twitter. 

06.34: Melding om innbrudd på en bedrift på Lund, Kristiansand. Innehaver overrasker de to gjerningspersonene som er i ferd med å bryte seg inn når han kommer på jobb, og de stikker av fra stedet. Politiet skal ha opprettet sak, og det er gode opplysninger i saken som kan identifisere de to gjerningspersonene, forteller politiet i Agder på Twitter.

06.54: Fikk politiet melding om trafikkulykke i krysset Årnesveien/Møskelandsveien i Lyngdal mellom to biler. Foreløpig uavklart hendelsesforløp og skadeomfang. Ambulanse er fremme på stedet. En person fremstår som lettere skadet. 

07.07: Trafikkulykke på E 18 v/ Ronakrysset. En fotgjenger er påkjørt av personbil, vedkommende er ved bevissthet. Hendelsen har funnet sted i et påkjøringsfelt til E 18 da fotgjenger skulle krysse veien. Personen fremstår ikke alvorlig skadet, melder politiet.

07.34: I løpet av helgen har det vært et innbrudd på anleggsområde i Hannevika. En del verktøy har blitt stjålet. Politiet undersøker innbruddsstedet skriver politiet i Agder på Twitter.