Sørnett

Dette skjer i Kristiansand

Kilden Kulturhus i Kristiansand Foto: Joachim Egge

Kilden Kulturhus i Kristiansand Foto: Joachim Egge

Publisert:

 

Kilden


  1. januar Spire vol 6


Laget av elever i 3. års studenter ved UiA Rytmisk kommer tilbake til Kilden. På deres konsert vil de ha med egenskrevne låter i ulike stiler, og de vil spille med et band fra UiA.

  1. feb


Bifrost

Elvebyen messingskvartett og Oslo messingkvintett går sammen under bestilling av Stig Nordhagen. Målet med verket er å skape en pilar av musikk. Stykket er oppkalt etter Bifrost som er broen mellom gudenes og menneskene verden i norrøn mytologi.


  1. feb


Idioten

Kilden sin storsatsning

I dette stykket møter man fyrsten Mysjkin som er en Jesus- skikkelse. Etter en tur til Sveits kommer han tilbake til Russland der han blir utnyttet og latterliggjort. Tross dette blir han tatt imot av den russiske overklassen. Her skal han endre livet til mange.

Idioten er et av hovedverkene til en av de største forfatterne Fjodor Dostojevskij. Det er en religiøs og filosofisk bok om moral, mennesket, skapelsen og meningen med livet.


  1. feb


Papaya, Kilden

Guttene bak Radioresepsjonen kommer til Kilden. De tar med seg litt av hvert i håp om å skape humor for kvinner og menn over hele landet. Under showet kommer de også til å svare på spørsmål.

Adam smetter skapet på plass.


  1. feb


Den homofile moroklumpen Adam Schjølberg kommer til kilden.

  1. feb


Kilden

Ellevill barnekonsert

Bli med på en reise i kongeriket Musangia. Her blir man med Guri Glad, Kule- Kenny og Forsiktige Fredrik på reisen til dronningens slott. I denne forestillingen vil barn og voksne dratt inn i et spennende eventyr med plass til både musikkglede og kunnskap.


  1. feb


Peace out revolution

Kick Scene

Peace out revolution inviterer til musikkfest på Kick med feiring av Black History Month (BHM). Bandet hadde sin debut i 2021 under den internasjonale BHM for fullsatt sal på Teatret her i