Sørnett

En mørketur for å inspirere barna

Elevene fra katedralskolen kristiansand danser etter single ladies. FOTO: Anniken Sanna

Elevene fra katedralskolen kristiansand danser etter single ladies. FOTO: Anniken Sanna

Flere hundre barn møtte opp med godt humør i kulden for å se på forskjellige eventyrfortellinger i skogen bak gimlehallen mandag kveld.

Publisert:

Askepott, sjørøvere, blånisser og rødnisser var bare noen av eventyrfigurene som ble spilt under mandagens mørketur. Elevene ved Barne- og ungdomsarbeiderlinjen ved Kristiansand Katedralskole Gimle spilte ulike eventyr langs løypene i skogen bak Gimlehallen.

Skal være kreative

[img152164_2RS]

Elevene ved barne- og ungdomsarbeiderlinjen har de siste to ukene forberedt ulike deler av forskjellige teaterforestillinger som de mandag viste frem til både små og store. Arrangementet som var ment for barn fra fem til ti år er en del av kompetansemålene til elevene på Kristiansand Katedralskole der de skal være kreative.

Gode tilbakemeldinger

 Frida Frikstad er lærer ved katedralskolen og forteller at de fikk mange gode tilbakemeldinger av barn som hadde kost seg og voksne som satt pris på det koselige arrangementet. - Det er jo første gang vi har gjort dette, og det var kjempegøy, sier Frikstad.

[img152164_3RS]

Arrangementet er ment for å fremme psykisk og fysisk helse hos barn, og få dem med ut for å inspirere og lage gode opplevelser. Linni Isabelle og Lucas Egeli var med å så på forestillingene og syns det var veldig gøy, det var blånissene som gjorde mest inntrykk på de to barna.