Sørnett

Fikk ikke kloa i Kaptein Sabeltanns skatt

I nattens ulme og mørke har innbruddstyver brutt seg inn på kontorene i Havnekvartalet. Kaptein Sabeltann holder til i samme bygg, men sjørøverens skattekiste fikk stå urørt.

Publisert:

 

- Alt er normalt hos oss, det vil si ingen innbrudd i noen av våre lokaler, forteller Terje Formoe i en SMS til Sørnett.

Klokka 08.07 tirsdag morgen ble politiet varslet om innbrudd i kontorlokalene i Vestre Strandgate.

Styreleder i Havnekvartalet Eiendom, som eier bygningen, Jan Walle forteller til Fædrelandsvennen at innbruddet trolig skjedde tirsdag morgen.

- Bygget er låst fra klokka 16 om ettermiddagen til klokka 07.15 om morgenen. Ingen vinduer er knust, og døra på bakkeplan er ikke brutt opp. Sannsynligvis har de kommet seg inn i forbindelse med at ansatte har gått inn i dag tidlig, sier han til avisen.

Kaptein Sabeltann AS deler for øvrig adresse med en av byens flere advokatfirmaer. Også håndballaget Vipers har kontorer i Havnekvartalet.

PC-utstyr forsvunnet

Det var noen av de første ansatte som kom på jobb som oppdaget innbruddet. Walle sier at det er gjort innbrudd i første og fjerde etasje.

- Det ser ut til at det er forsvunnet it-utstyr. I første og fjerde etasje er det to kontorlandskaper med it-miljøer, sier Walle.

Minst en pc er stjålet fra lokalene, men i kontorlokalene der det har vært innbrudd, er det store deler som har stått tomme.

Politiet i Agder melder på Twitter at patruljer har gått gjennom bygget med de ansatte, uten å ha lykkes i å finne gjerningsperson der inne.

 

Fortsetter skattejakten i Kjuttaviga

Siden røverne ikke fikk kloa i den store skatten, kan en regne med ny skattejakt i Dyreparken til sommeren.