Sørnett

Finn deg kjæreste i en fart!

FOTO: Privat

FOTO: Privat

Vil du ha kjæreste? I kveld har du kanskje muligheten. Det arrangeres speed-date på UiA.

Publisert:

På selveste Valentines day arrangerer SIA og linjeforeningen Prosperitas speed-date for studentene. Dette er et arrangement som er blitt en del av den populære Student UGA på Sørlandet.

Katarina Bonnevie jobber for Prosperitas, som er en linjeforening for sosialt arbeid ved UiA. Hun forteller om en artig måte å møte nye mennesker på.

- Det er veldig lav terskel og et morsomt arrangement som har vært populært i flere år på rad. Og vi vil utfordre alle som tenker på det til å prøve, forklarer Bonnevie.

Kun studenter
Datingen vil foregå i kveld 18.00 - 20.00 på Østsia ved UiA. Arrangementet er gir kun tilgang til studenter, der det er gratis inngang.

En av de som skal prøve seg i kveld er, Christine.
- Jeg gleder meg faktisk til i kveld! Selvfølgelig er jeg nervøs for at det blir kleint, men det er jo en del av morroa.
Hun har ikke deltatt tidligere, men ønsker og prøve det ut i håp om å møte den rette.

- Det er en fin måte å være sosial på, og kanskje jeg til og med treffer på noen ekstra hyggelige, fniser Christine.

Vil holde seg anonym
I følge Mads (22) er speed-datingen noe han gleder seg til. Han velger å holde seg anonym, i frykt for å bli hengt ut av kompisene sine.

- Mange av kompisene mine synes det er en veldig klein måte å bli kjent med nye mennekser på, men jeg synes bare det er gøy. Det har nok noe å gjøre med at jeg har litt lettere for å snakke med nye mennesker enn det de har, og det gjør at de heller velger å ha et negativt syn på det enn et positivt, forklarer Mads.

Videre forklarer han hva han har fått ut av speed-dating tidligere.

- Altså, jeg vil anbefale hvem som helst å bli med på dette. Hvis man synes det er kleint å snakke med nye mennesker, er dette en utrolig god måte å øve seg på. Jeg husker for to år siden når jeg ble med på dette for første gang, så var jeg kjempestressa. Jeg følte at jeg ikke visste hvordan jeg skulle snakke med noen, det er noe jeg føler jeg mestrer nå. Takket være speed-dating, avslutter Mads.