Sørnett

Flere nye europaruter

Fra neste år vil det nye flyselskapet Fly Nonstop starte avganger fra Kjevik. Det betyr direkteruter til destinasjoner som London, Paris og Barcelona.

Publisert:

Flyselskapet Fly NonStop starter opp direkteruter til åtte destinasjoner i Nord - Europa. Sørlendingene kan nå komme seg direkte fra Kjevik til London, Barcelona, Paris, Berlin, Dubrovnik, Nice, Palma og Parma.

Base på Kjevik
Flyselskapet har i dag fem ansatte, i tillegg til piloter og flyvertinner. De vil med tiden se om de kan etablere seg i andre byer i Norge, men basen nå er altså Kjevik.

- Vår visjon bygger på at vi skal være raskere, bedre, rederlige, proffe og tålmodige. Vi vil ha ærlige priser og i tillegg ha det litt gøy. Det vil passasjerene også merke, sier grunnlegger Espen Hennig-Olsen.

Lokal mat
Maten på flyene vil bli levert av Bølgen & Moi, og ellers ønsker flyselskapet å samarbeide med det lokale næringsliv. Men drivstoffet tanker de andre steder.

- Vi vil involvere næringslivet, men slik som situasjonen er nå er det billigere for oss å tanke i andre byer, sier administrerende direktør i Fly Nonstop Daniel Lundberg.

Se opptak av pressekonferansen: