Sørnett

Flere spillere kommer til Gimletroll

Flere spillere har stilt opp på trening tross kaldt vær. FOTO: Sondre Runden

Flere spillere har stilt opp på trening tross kaldt vær. FOTO: Sondre Runden

Gimletroll har over lengre tid hatt problemer med for få spillere i troppen. Nå opplever de endelig en oppsving.

Publisert:

Lagleder Jan Ove Naglestad forklarer situasjonen.
- Det har vært en debatt innad i laget i noen år nå der spillerne mener det er for dyrt å spille for Gimletroll. Spesielt sammenlignet med andre lag.

[img124027_2RS]

- Det har vært tull at kontingenten betales i mai, forteller Naglestad videre.
- På vinteren er det mange spillere som er med og trener. På våren finner de ut at de ikke vil være med lenger og velger å slutte uten å ha spilt en eneste kamp.

Det ble diskutert innad i laget om hvem som ville være med og spille i 2015. Til å begynne med var interessen laber og i en tropp der det optimalt skulle være atten stykker fantes det bare åtte påmeldte.

Samlet sammen spillere

- Det har vært et par i spillergruppen rundt om og samlet dem som har sittet på gjerde, sier Naglestad. 16. desember var det nitten stykker som hadde meldt sin interesse. Kontingenten har blitt satt ned til 1500kr mot at spillerne deltar på et par ekstra dugnader for Gimletroll.

På nyåret har det vært stort oppmøte på treningene.
- På de siste treningene har vi vært mellom 20 og 25 stykker, mange helt nye, kan Naglestad fortelle. Folk har fått lov til å trene med oss tre ganger for å finne ut om dette er noe de vil være med på.

[img124027_3LM]

Øyner opprykk

Anders Nøtland (17) spilte på Gimletroll i fjor og synes at det er veldig bra at det kommer nye spillere til laget.
- I fjor klarte vi nesten opprykk til fjerde divisjon. Grunnen til at vi ikke klarte det var at vi var så få folk. Nå når vi har fått en større tropp tror jeg vi kan klare det.

Marius Nilsen (21) er en av de nye som har kommet til laget. Han kan bekrefte at noen har vært rundt og samlet sammen spillere.
- Det var en i klassen som fortalte at det hadde kommet mange nye folk og mente at jeg burde være med. Jeg var litt usikker helt i starten, men så kom jeg på trening og så at det var mange folk her. I tillegg så spilles det på et bra nivå. Kanskje vi klarer å rykke opp.