Sørnett

Foreldre på fjesboka

Mirjam Storm Tellefesen har "limited profile" på foreldrene sine. Foto: Privat

Mirjam Storm Tellefesen har "limited profile" på foreldrene sine. Foto: Privat

Fire jenter som har fått venneforespørsel fra foreldrene sine, synes facebook er et fint sosialt nettverk å holde kontakten på.

Publisert:

Da Solveig Johann Heir (24) fikk venneforespørsel fra moren sin, fikk hun panikk og begynte å renvaske profilsiden sin på facebook. Begge foreldrene hennes har facebook, men begge to bor utenbys. Solveig synes det er en fin måte å holde kontakten med dem på og at foreldrene kan følge med i hennes liv.

Mirjam Storm Tellefsen (24) har valgt å ha foreldrene sine på “Limited profile” for å holde litt kontroll og tenker seg om to ganger før hun legger ut bilder. Mirjam har to barn og synes det er en fin måte at foreldrene hennes kan følge litt med på bilder av barnebarna, siden de sjelden møtes.

Madeleine Wennevold (22) har begge foreldrene sine som venner på facebook. De har et ganske åpent forhold seg imellom så hun har ingenting å skjule. Hun synes det er et bra sted å vedlikeholde kontakten.

Linn Løkken (22) var redd for at foreldrene skulle snoke, men forteller at det har gått bedre enn forventet å ha dem som venn på facebook.