Sørnett

Full oppgradering av ballbingen

Jon Egil Jøssang, daglig leder og sportslig ansvarlig i Gimletroll, er fornøyd med premien på 80.000 kroner. Foto: Caroline Ørvik

Jon Egil Jøssang, daglig leder og sportslig ansvarlig i Gimletroll, er fornøyd med premien på 80.000 kroner. Foto: Caroline Ørvik

På lørdag ble Gimletroll idrettslag kåret til vinner av Canal Digital-prosjekt og har nå 80.000 til å pusse opp ballbingen på Gimlekollen.

Publisert:

- Det var veldig kjekt å få gjennomslag! Vi trenger penger, og  har sendt flere forskjellige søknader for å få støtte, derfor er ekstra gøy å bli trukket ut, forteller Jon Egil Jøssang, daglig leder og sportslig ansvarlig for Gimletroll.

- Pengene skal brukes til opprusting av fotballbingen på Gimlekollen. Nytt kunstgress, nye planker, koble på lys og nye lyspærer står på listen over hva pengene hovedsakelig skal gå til. Vi kommer langt med 80.000, men trenger nok fortsatt å ha noen dugnader. Også kommer vi til å fortsette og søke om støtte fra andre steder, sier Jøssang til Sørnett.

Start-spilleren Espen Hoff var jurymedlem i prosjektet. Han sier at det var mange bra søknader og at han personlig gjerne skulle gitt pengene til alle som søkte. Men Gimletroll sitt prosjekt var til syvende og sist det beste.

- Dette prosjektet er veldig riktig, det er rett målgruppe siden det kommer barn og unge til gode. Det ville vært vanskelig for Gimletroll å klare dette prosjektet uten støtte, og fotballbingen ville bare fortsatt å forfalle uten økonomisk støtte, sier Hoff til Sørnett.

[img71095_2RS]