Sørnett

Fylkesvei 3 stengt etter trafikkulykke

Politiet leter etter gjerningsmennene etter pistolranet i natt. ILLUSTRASJONSFOTO: Mats Myredal

Politiet leter etter gjerningsmennene etter pistolranet i natt. ILLUSTRASJONSFOTO: Mats Myredal

POLITILOGGEN: Sjekk det siste døgnets hendelser i kristiansandsområdet.

Publisert:

15. oktober:

11.30: Politiet melder om øvelse i Flekkerøytunnelen fram til kl. 13.00. Dette kommer til å gi noe begrenset framkommelighet.

11.28: Trafikkulykke mellom Kongshavn og Tømmerstø. En moped kolliderte med en bil. Det ble meldt om en personskade. Fylkesvei 3 mellom rundt ulykkesstedet  er midlertidig stengt.

06.32: Politiet melder at de ikke har pågrepet noen etter pistolranet onsdag kveld. De har imidlertid en formening om hvem gjerningsmannen er. (Les egen sak)

14. oktober:

23.24: En jente ble truet med pistol og ranet for verdisaker i Vesterveien ved Samsen kulturhus. Politiet jaktet på to gjerningspersoner.

20.27: To menn på 26 år og 42 år var savnet etter å ha gått seg bort på tur i Søgne. Leteaksjon ble satt igang. Noen timer senere ble mennene funnet av et Sea King-helikopter. De ble tatt hånd om av Røde Kors, og ble meldt om å være i fin form.

21.19: Det ble meldt om kraftig smell og flammer ved Åløya i Søgne. Politibåt, brannbåt, luftambulansen, ambulanse og privatbåt med politi ble sendt ut. Det viste seg å være en båt i full fyr ved Krabbesund. Ingen personer ble funnet ved båten. Den skal ha lagt på samme sted i flere dager, og redningsaksjonen ble avblåst.

16.21: Kjedekollisjon på E18 ved Vollevannet i retning øst. Tre biler var involvert, og det oppstod lang kø. Ingen av de involverte ble skadet.

15.12: Brann i bygning med flere leilighet i Østerveien i Kristiansand. 13 personer er registrert på adressen. En person ble sendt til sykehus for mulige røykskader.

 

Saken oppdateres