Sørnett

Går for seier

Guttene ved UiA Lacrosse går for seier i Studentlekene Bergen Challenge. Foto: UiA Lacrosse

Guttene ved UiA Lacrosse går for seier i Studentlekene Bergen Challenge. Foto: UiA Lacrosse

Både UiA Lacrosse og KSI Topaz gleder seg til Studentlekene Bergen Challenge førstkommende helg.

Publisert:

 

Mange timer med hard trening, blod og svette ligger bak når guttene ved UiA Lacrosse tar turen til Bergen.

- Onsdag drar vi til Bergen, der skal vi delta i Studentlekene Bergen Challenge. Vi drar for å vinne, det tror jeg vi skal klare, forteller leder for UiA Lacrosse Per-Arne Kvalvåg.

Mye trening

Siden skolestart har guttene trent to til tre ganger i uka og hatt fler treningshelger, og han mener at dette kan gi dem en god sjangse i lekene.

- Det er jo litt prestisje å vinne dette, vi er 30 gutter som deles opp i to lag, dette gjør det enda mer spennende, forklarer Kvalvåg.

Guttene er kledd i lilla og gult, disse fargene har de felles med cheerleadinglaget KSI Topaz, som også blir med på turen for å heie på guttene.

- Vi er veldig fornøyde med å ha med jentene på tur, de gir oss den ekstra dytten vi trenger for å spille bra, sier han.

[img71201_2RM]

- Heia gutta!

- Vi er her for å heie på guttene, og håper med litt ekstra støtte fra oss, at gullet kommer hjem, forteller Helene Nesse, leder for KSI Topaz.

- Selv tror de hvertfall at de kommer til å vinne! Vi drar til Bergen for å ha det gøy og vise oss fram så folk kan få se hva cheerleading egentlig er forteller hun til Sørnett.no.

Jentene har trent iherdig i tre uker. De skulle ønske at også de kunne få konkurrere og ikke bare vise seg frem.

- Vi skulle jo ønske at cheerleading også var en gren under studentlekene, og kanskje blir det det etterhvert, når de ser hvor mye vi har lyst!