Sørnett

God Sushi med ventetid

HT sushi takeaway er kristiansands Første sushi restaurant. Foto: Eskil F. Olsen

HT sushi takeaway er kristiansands Første sushi restaurant. Foto: Eskil F. Olsen

Endelig er Kristiansands første sushi restaurant åpnet. HT sushi Take away åpnet onsdag i kirkegata dørene for sushi elskende sørlendinger. Sørnett har testen det nye mattilbudet i byen.

Publisert:

Det er tydelig at sushi har vært et savn hos mange sørlendinger, for når Sørnett var på plass var det kø helt ut av butikken. Det er kanskje ikke helt heldig for ventetiden på ett lite brett med sushi tok opptil en halvtime. Heldigvis var det god kvalitet på den rå fisken. Med den tiden det tok å lage sju biter forlanges det kvalitet. Med god kvalitet på bitene og et stort meny tilbud er det ikke noe å si på kvaliteten på maten.

Alt i alt kan dette bli en fin liten take away restaurant bare kundemassen ikke blir så stor på en gang, for det blir for lang tid å vente 30 minutter på takeaway mat.

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand