Tips oss:
Tips
38 14 51 30
Kontakt
Slik så det ut inne i lokalet på åpningsdagen.
Jacob Telet hadde planlagt åpningen av restauranten Foodie i over et år. Men da korona-tiltakene berørte mange i bransjen så ble prosjektet satt på vent. På lørdag åpnet det endelig, og responsen har vært uventet.
Isak Edin
Publisert: 12.05.2020 kl 15:58
- Jeg hadde egentlig veldig lave forventninger til åpningen, med tanke på at folk er redde for å bli smittet. Ikke bare det, men vi var et nytt matkonsept. Målet var først å vise at vi hva vi kunne tilby. Med fullt hus og kø fra 12-21.00 hver dag. Så virker det som at drømmen om å drifte noe eget endelig har gått i oppfyllelse for den 25-årige gründeren som til daglig studerer for å bli siviløkonom.
- Dagen etter åpningen ble vi tomme for råvarer, vi har 21 forskjellige retter og vi endte opp med å gå tom for det meste. Det har vært hektisk.
Jacob forteller at inspirasjonen til navnet Foodie kommer av hans interesse for ulike matkulturer.
- Jeg er en foodie og har alltid vært det. Jeg elsker å kombinere forskjellige smaker fra forskjellige kulturer.
- Helt siden barndommen visste jeg at jeg ville drive noe eget, skape noe nytt. Foodie har vi jobbet med i over 1 år med ideen og skissert og planlagt alle detaljene. Så var det først i oktober i fjor som jeg faktisk hadde kapital.
Det var først da jeg hadde muligheten for å gå all inn. Og det gjorde jeg.
Konseptet er rask, fersk, sunn mat.
[img207543_2RM]
Visjonen er å endre fastfood-bransjen sier Telet. - Målet er å være fremtidsrettet og kontinuerlig vise at vi kan levere noe som ingen andre har.
- Jeg vil bringe mat-verden til kristiansand og gi folk nye opplevelser.
Han forteller videre at han leker med ideén om å bytte ut menyen slik at man etter en stund kan oppdage noe nytt.
JEJUNE med rykende fersk debutskive: