Sørnett

Hegh Arntzen forlater Byåsen til fordel for Vipers

SKYPE: Hegh Arntzen kunne ikke møte opp i Kristiansand, og signerte derfor kontrakten over Skype fra Trondheim. (foto: Roy Skjæveland)

SKYPE: Hegh Arntzen kunne ikke møte opp i Kristiansand, og signerte derfor kontrakten over Skype fra Trondheim. (foto: Roy Skjæveland)

Hardtsatsende Vipers var i dag stolte over å kunne presentere landslagsspiller Emilie Hegh Arntzen som Vipers-spiller.

Publisert:

På grunn av et tett kampprogram kunne ikke Hegh Arntzen reise til Kristiansand for å signere. Da ble løsningen en samtale over Skype på storskjerm foran journalistene. En presentasjon som sportssjef Peder Langfeld har gledet seg til:

- Vi har i høst sett etter en internasjonal spiller med høyde og skudd, som samtidig er annvendelig på bakspillerplass. Nå er prosessen over, og vi har vært så heldig at vi endte opp med førstevalget vårt, sier Peder Langfeld på Vipers sin egen pressekonferanse.

- Det Vipers holder på med, engasjementet de har rundt klubben og det sportslige har vært veldig viktig for meg. Det virker spennende og jeg vil være en del av, sa Hegh Arntzen direkte på Skype fra Trondheim.

- Jeg har hatt en del fine år i Byåsen, men det er veldig deilig å ha tatt et valg hvor jeg kan fokusere på håndballen, fortsetter nysigneringen.

Vil utvikle seg videre

- Det blir tøft om plassene og håper jeg kan hjelpe til med å bidra både fremover og bakover. Jeg har lyst til å utvikle meg som håndballspilelr og håper det kan utvilke seg til noe mer. Champoins league.

Vipers har som ambisjoner å ta gull innen 2018-2019 sesongen, det er et mål de er nærmere, om man skal tro Viperstrener Kenneth Gabrielsen.

- Nå har vi en ganske komplett stall, med dobbeltdekning på alle posisjoner. Ambisjonen vår om gull i 2018/19-sesongen står fortsatt, og nå skal vi først bygge en vinnerkultur i Vipers, sier Gabrielsen.