Sørnett

Helgen preget av trafikkuhell og bråk

FOTO: Arkiv

FOTO: Arkiv

I løpet av helgen har politiet i Kristiansand vært opptatt med værfaste biler, berusede folk i sentrum og promillekontroll.

Publisert:

Fredag E39 Nulandsvika Flekkefjord: Flere trailere står fast i snøen/glatt veibane. Vegvesenet er varslet og politiet er på vei for å bistå

Fredag Kjerrane, Kristiansand: Et tre har veltet over veien. Ingen personer skadet, men personer i bil kommer ikke ut før det er fjernet.

Fredag E39: To trailere har sklidd inn i hverandre. Trafikken går forbi via en rasteplass så i dag hadde alle berørte parter flaks.

Fredag E39: Problemet er at det stadig setter seg fast nye kjøretøy på en strekning på noen 100 meter.

Lørdag Kristiansand: Kristiansand. Ordensforstyrrelse. Melding om bråk/slagsmål i/ved en leilighet i sentrum. To personer innbringes fra stedet og settes i arrest.

Lørdag 01.46 Vestre Strandgt. Kristiansand: Mann i 40 årene innbringes til arrest og anmeldes for ordensforstyrrelse på utested.

Lørdag 02.05 Vestre Strandgate, Kristiansand: Mann i 20 årene bortvises fra sentrum etter å ha vært i klammeri med verter på utested.

Lørdag 10.42, Kristiansand: Trafikkuhell i Festningsgata ved Tinghuset. En bil involvert. Bilen ikke kjørbar - står ved midtrabatt. Trafikken går greit forbi stedet.

Lørdag, Kristiansand: Bilen har kjørt Festningsgaten og kjørt inn i betongfender/gjerde ved nedkjørsel til parkeringshuset. Fører er kjørt til sykehus for sjekk.

Søndag 08-11, Agder: Vi har hatt promillekontroller i Mandal sentrum, og Kristiansand i Vågsbygd, E39 ved Meieriet og E18 Bjørndalssletta. 152 førere er kontrollert. En fører har blåst over lovlig verdi og blir anmeldt og førerkort beslaglagt.