Sørnett

Helgen preget av trafikkuhell og bråk

FOTO: Arkiv

FOTO: Arkiv

I løpet av helgen har politiet i Kristiansand vært opptatt med værfaste biler, berusede folk i sentrum og promillekontroll.

Publisert:

Fredag E39 Nulandsvika Flekkefjord: Flere trailere står fast i snøen/glatt veibane. Vegvesenet er varslet og politiet er på vei for å bistå

Fredag Kjerrane, Kristiansand: Et tre har veltet over veien. Ingen personer skadet, men personer i bil kommer ikke ut før det er fjernet.

Fredag E39: To trailere har sklidd inn i hverandre. Trafikken går forbi via en rasteplass så i dag hadde alle berørte parter flaks.

Fredag E39: Problemet er at det stadig setter seg fast nye kjøretøy på en strekning på noen 100 meter.

Lørdag Kristiansand: Kristiansand. Ordensforstyrrelse. Melding om bråk/slagsmål i/ved en leilighet i sentrum. To personer innbringes fra stedet og settes i arrest.

Lørdag 01.46 Vestre Strandgt. Kristiansand: Mann i 40 årene innbringes til arrest og anmeldes for ordensforstyrrelse på utested.

Lørdag 02.05 Vestre Strandgate, Kristiansand: Mann i 20 årene bortvises fra sentrum etter å ha vært i klammeri med verter på utested.

Lørdag 10.42, Kristiansand: Trafikkuhell i Festningsgata ved Tinghuset. En bil involvert. Bilen ikke kjørbar - står ved midtrabatt. Trafikken går greit forbi stedet.

Lørdag, Kristiansand: Bilen har kjørt Festningsgaten og kjørt inn i betongfender/gjerde ved nedkjørsel til parkeringshuset. Fører er kjørt til sykehus for sjekk.

Søndag 08-11, Agder: Vi har hatt promillekontroller i Mandal sentrum, og Kristiansand i Vågsbygd, E39 ved Meieriet og E18 Bjørndalssletta. 152 førere er kontrollert. En fører har blåst over lovlig verdi og blir anmeldt og førerkort beslaglagt.

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand