Sørnett

Hodebry for Pettersen før omkamp

Arkivfoto

Arkivfoto

Gunnar Pettersen var ikke fornøyd med alt han så da Kristiansand Vipers slo Sola 36-22.

Publisert:

Sola truet aldri kampen i Aquarama, men likevel var ikke stemningen på topp i det Vipers gikk til pause med 15-10-ledelse. Gunnar Pettersen var tidvis misfornøyd med det Kristiansand-laget leverte til tider.

– Det var ujevnt, veldig bra på det beste og svakt på det dårligste. Lange perioder i andre omgang er det supert, men når vi detter ut, faller vi av så utrolig. Vi gjør stikk motsatt av de prinsippene vi har jobbet etter i halvannet år. Det jeg var sikker på satt, gjør vi plutselig helt motsatt av. Det overrasker meg, og det må vi rette opp i. Det er godt at vi har to treninger før Byåsen, fortalte Pettersen til Fædrelandsvennen.

Spillet løftet seg flere hakk etter sidebytte, og med 19 mål i andreomgang kunne Vipers juble for sin femte strake seier, ved stillingen 36-22. Vipers har fortsatt til gode å tape en kamp i 2016.

Etter fem strake seiere i Grundigligaen lukter det medalje for Kristiansand-laget, som nå ligger på fjerde plass – fire poeng bak serieleder Larvik. På onsdag klokken 19.00 står tabellnabo Byåsen Elite på motsatt banehalvdel. Byåsen tok en solid hjemmeseier mot Oppsal forrige uke, med stillingen 28-22. Kampen er en omkamp etter at Byåsen ble tildelt et mål for mye i oppgjøret i november.