Sørnett

Hoff ute i to uker

To uker: Espen Hoffs skade er ikke så alvorlig som han selv fryktet etter kampen mot Notodden. Foto: Magnus Furuli Johannessen

To uker: Espen Hoffs skade er ikke så alvorlig som han selv fryktet etter kampen mot Notodden. Foto: Magnus Furuli Johannessen

Starts angriper Espen Hoff spiller fotball igjen om to uker.

Publisert:

Espen Hoff ble hjulpet av banen etter bare en halvtimes spill i Starts kamp mot Notodden 16. mai. Etter kampen fryktet Hoff at han ble ute lenge.

- Dette er dessverre ikke den samme skaden som jeg har slitt med ei stund. Det er noe helt nytt. I en helt fair løpsduell, kjente jeg plutselig at låret strammet seg, sa Hoff til Sørnett etter kampen.

Han fryktet å kunne bli satt på sidelinjen i flere måneder. Nå har låret hans blitt scannet, og det viser seg at ting ikke er så alvorlig som det kunne vært.

- Det er heldigvis ikke snakk om en alvorlig strekk. Vi fryktet at den kunne være betydelig større. Dette er hell i uhell, sier Jørgen Rostrup, hovedfysioterapeut i Start.

Etter Starts bortekamp mot Bærum 3. juni tar 1. divisjon pause i en snau måned. Da starter nemlig Europamesterskapet i fotball.

- Hoff er nok ikke aktuell for kamper før vi tar sommerferie, men kan begynne å trene fotball om to uker, sier Rostrup.