Sørnett

Hva har skjedd i løpet av det siste døgnet.

foto:https://pxhere.com/no/photo/449785

foto:https://pxhere.com/no/photo/449785

Publisert:

Søndag

09.00: I Lillesand ble en mann i 40 årene anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

13.15: Politiet har foretatt åstedsundersøkelser ved vaktbua på Odderøya i Kristiansand etter melding om innbrudd.

21.52: I Kristiansand ble en person bortvist fra sentrum for resten av kvelden og natten, da han var kraftig berust og oppførte seg dårlig.

22.11: Det har vært en utforkjøring på FV3934 i Vestbygda, Vennesla/Iveland. Ett kjøretøy er involvert og en person er kjørt til sykehus for nærmere undersøkelser. Vedkommende er bevisst og oppegående.

23.04: I en rundkjøring på E18 i Aukland har det vært et trafikkuhell, der et kjøretøy er involvert i ulykken. Det er ikke meldt om noen personskade. Politiet og ambulansen er på stedet. Trafikken går tilnærmet normalt.

Mandag: 

Natt til mandag det har vært flere innbrudd i Agder.

01.39: Fikk politiet melding om uvedkommende på et anleggsområde i Søgne. En bil kjørte fra stedet, og forsøkte å stikke av fra polititet. Etter lengre forfølgelse i indre bygder ble en mann pågrepet 02.52.

06.00: Ble det meldt om innbrudd i en bedrift på Rige i Kristiansand. Politiet har vært på stedet og foretatt åstedsundersøkelser.

Politiet har også foretatt åstedsundersøkelser på et industriområde i Kvinesdal, etter det ble meldt om innbrudd og tyveri.