Sørnett

Innbrudd på Hannevika

Kruse Smith sine kontorer på Lund. FOTO: Herman Sønju

Kruse Smith sine kontorer på Lund. FOTO: Herman Sønju

Ved et bygningsprosjekt som Kruse Smith har på Hannevika i Kristiansand ble det oppdaget innbrudd mandag morgen. Innbruddet skal ha skjedd over helgen.

Publisert:

I helgen ble det gjort innbrudd på et anleggsområde like ved Henning Olsen på Hannevika. Håndverktøy til verdi for omtrent 50.000 kroner ble frarøvet, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Øyvind Hægland. Verktøyet skal ha blitt stjålet fra et telt som noen har brutt seg inn i. Hægland forteller videre at noe av det savnede verktøyet har blitt funnet igjen på baksiden av bygget der innbruddet ble gjort.

Stein Inge Jærnes, leder for kommunikasjon og merkevare hos Kruse Smith, bekrefter innbruddet til Sørnett i dag. Han er ikke klar over hvilken dag det skjedde, men sier at det ble oppdaget mandag morgen. Det skal heller ikke være store skader, utdyper Jærnes.

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand