Sørnett

Jokere går i pluss i 17.mai

Tahir Jamil, Foto: privat

Tahir Jamil, Foto: privat

Som de fleste vet så er nesten alle dagligvarebutikkene stengt under 17.mai. En av de få butikkene som holder åpent på dagen er dagligvarebutikken Joker.

Publisert:

Butikkmedarbeider Mustafa jobber på Joker Ankertorget og han er fornøyd med hvor mye de har fått solgt på 17.mai

- Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med hvordan det gikk på 17.mai, jeg mener at å ha

åpent på dager som 17.mai er veldig bra for dagligvarebutikker. Vi tjente ca. 240% mer enn vi vanligvis pleier å tjene på en dag noe som jeg mener er ganske bra.

Det er ikke bare positivt å holde åpent på dager som 17.mai, Mustafa mener at det er mange ulemper for han.

- Det er jo gøy å tjene så mye penger på så kort tid, men jeg er jo en kar som har lyst til å kose seg på nasjonaldagen. Jeg har lyst til å være med venner og gå litt rundt i byen og slikt. Men jeg må ofre litt for familien sin butikk og for fremtiden min så det går fint.

17.mai i år har ikke vært som tidligere år, så det har ikke vært like aktivt i byen som tidligere før Corona pandemien. dette mener Tahir har vært veldig deilig med tanke på at han ikke har fått feire dagen på grunn av at han måtte jobbe på Jokeren.
- Får jeg lov til å si at det var litt deilig at det ikke var så mye som skjedde i byen. da følte jeg at jeg ikke gikk glipp av så mye, noe jeg er litt glad for.
En annerledes feiring

På grunn av at Mustafa måtte jobbe på 17.mai, så måtte feire dagen på en litt annen måte.

- Jeg og noen venner gikk til byen på kvelden og spiste sammen, det var litt grått og kjedelig fordi det var så få mennesker som var ute i byen og fordi det regnet masse. vi gikk videre og møtte noen familiemedlemmer som vi var på besøk hos. det var koselig.
Nå i Corona pandemien så er det greit å forvente en litt annerledes hverdag, men med flere mennesker som skal få vaksinen så kan vi forvente en helt normal 17.mai til neste år.