Sørnett

Klar for finale i Norske talenter

Fredrik Moe er klar til finalen på fredag. Bilde: Martin Litwicki

Fredrik Moe er klar til finalen på fredag. Bilde: Martin Litwicki

UiA-student Fredrik Moe konkurrerer om å bli Norges største talent ved å rundlure publikum.

Publisert:

På fredag braker det løs i Nydalen studio i Oslo hvor finalistene skal vise frem sine talenter direkte på tv-skjermen. En av dem er Fredrik Moe (23) som for tiden går på lærerstudiet på UiA i Kristiansand.

I en alder av 15 begynte Moe med korttriks. Det har han holdt på siden. Spesialiteten er nærmagi, og han har imponert Norge med sine uforklarlige korttriks.

 Hvorfor søkte du på Norske talenter?

-Jeg søkte fordi jeg hadde lyst til å vise frem hva jeg kan, og følte at jeg hadde en god sjanse i konkurransen. Man taper heller aldri ved å være litt i TV-ruta når man jobber i showbiz-bransjen, forteller Moe.

Fredrik Moe forteller at det er travelt med skole og deltagelse i konkurransen samtidig. Allikevel får han tid til show i Kristiansand og Oslo, både i private og offentlige arrangementer.

Finalen består av 12 deltagere som alle kjempet seg gjennom semi-finalen forrige fredag. Tittelen som skal vinnes er Norges største talent. Det var omlag 1400 deltagere som meldte seg på til å begynne med.

Vil du røpe noe du skal gjøre på scenen for å vinne norske talenter?

-Det blir en liten overraskelse, men jeg kan røpe såpass mye at det kommer til å bli et litt større show enn det det har vært tidligere, legger Moe til.

Fredrik vil heller ikke røpe hvordan han gjør triksene sine.

– Hvis vi avslører hemmelighetene våre så har jo ikke vi tryllekunstnere noen jobb lenger.

Hør Fredrik Moe trylle på UiA foran medstudenter: