Sørnett

Knuste vindu, stakk av, funnet fredag morgen

Her studerer to betjenter balltreet. Bildet er tatt gjennom det knuste vinduet. Foto: Benedicte Johannessen

Her studerer to betjenter balltreet. Bildet er tatt gjennom det knuste vinduet. Foto: Benedicte Johannessen

Etter å ha knust et vindu på utestedet Skagen torsdag kveld, forsvant mannen. Fredag morgen fikk politiet en ny melding om en beruset person i Vestre Strandgate. Det viste seg å være gjerningsmannen.

Publisert:

Natt til fredag rykket politiet ut til meldinger om at en mann skal ha knust en rute på utestedet Skagen i Kristiansand sentrum. Operasjonsleder for politiet i Agder, Knut Odde, bekrefter hendelsen til Sørnett fredag morgen. - Det kom meldinger om at et vindu ble knust ved bruk av balltre omtrent 00.36.

- Vi har sikret spor på en mistenkt

Odde forteller at gjerningsmannen ikke var å finne i nærheten av utestedet etter episoden. - Mannen forsvant fra stedet, forklarer operasjonslederen. Odde uttaler også at politiet opprettet etterforskningssak på bakgrunn av kjennskap til gjerningsmannens ID. - Vi har sikret spor på en mistenkt.

Emil Myhre (21) ble vitne til situasjonen

[img201033_2LM]

Journaliststudent Emil Myhre (21) var torsdag kveld ute med et par venner på Skagen og ble vitne til situasjonen. Med det første var han ikke helt klar over hva som hadde skjedd.

- Det startet med at vi hørte et brak, men vi tenkte ikke stort over det fordi vi hadde hørt flere ølglass knuse tidligere på kvelden. Så vi tenkte kanskje det var noe lignende, sier Myhre til Sørnett.

[img201033_3RM]

Men så tømte lokalet seg plutselig for folk. Da gikk det opp for Myhre at det ikke bare var noen ølglass som ble knust.

- Etterhvert oppdaget vi at vi plutselig var veldig alene i lokalet. Vi tenkte ikke lenger enn at folk hadde gått ut på røykepause, men merket fort at det var noe annet, fortsetter Myhre.

Myhre gikk rett ut for å dokumentere hva som hadde hendt. Da han kom ut så han blålysene fra politibilen som allerede var på plass.

- Jeg så balltreet og det knuste glasset, min første tanke var at jeg måtte ta bilder, sier han.

Mistenkt funnet i morgentimene

[img201033_4RM]

Litt over 08.00 i dag tidlig fikk politiet meldinger om en tydelig beruset person som ble observert gående i Vestre Strandgate. Da patruljen kom på stedet for å gjennomføre søk etter personen, møtte de på en mann som tilfeldigvis viste seg å være den mistenkte som politiet hadde sikret seg spor av fra Skagen.

Operasjonsleder Knut Odde forklarer at patruljen i møte med mistenkte skal ha gjennomført avhør. Imidlertid ble gjerningspersonen ikke tatt inn i arresten for forholdene.

[img201033_5LF]